Banka Hesap Numaralarımız

+90 2323320456

hello@prizmanet.com.tr

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 17:00

Projelerimiz
Anasayfa Projelerimiz

BulutPOS Restaurant Adisyon Yönetim Sistemi

Kategori : BulutPOS

Proje Hakkında

HEDEF MÜŞTERİ KİTLESİ KİMLERDİR?
Siparişaldıktan sonar üretim veya teslimat sürecine giren tüm işyerleri, BULUTPOS hedef
müşteri kitlesidir.


NEDEN BULUTPOS?
BULUTPOS, sürekli güncel olacaktır. Kullanıcılar ihtiyaçları olan modülü
tekil ya da çoklu olarak kiralayabilecekler. Modülleri özellestirebilecekler.
Kullandıkları kadar ödeyecek ve ihtiyaç duymadıkları süre boyunca
dondurabileceklerdir. Yüksek donanım maliyetlerine ihtiyaç yoktur. Zorunlu
olarak kullanılması gereken birdonanıma bagımlı olmayacaktır. İnternet
baglantısı saglayabilen herhangi bir mobil cihazla dahi tüm işlemler kontrol
altına alınabilecektir. BULUTPOS, yüksek güvenlikli sunucular üzerinden
sürekli online hizmet verecektir. Veriler asla kaybolmaz, silinmez, tahrip
edilemez. Tüm sistemlerle entegre olarak çalışabilmeye hazır bir altyapı ile
hazırlanacaktır.. BULUTPOS müşteri işletmeden girdiği andan itibaren hizmet
vermeye başlayacak, müşteri işletmeden ayrıldıktan sonra dahi işletmeler için
çalışmaya ve ilk kez ilgili işletmeyi ziyaret etmiş olan müşterinin tekrarlı
müşteri haline gelmesi için gerekli olan pazarlama faaliyetlerini sürdürmeye
devam edecektir.

PAZARDAKİ RAKİPLERİNDEN FARKLARI

  •  Bulut bilişim tabanlıdır
  •  Veriler her zaman güncel ve güvendedir
  •  Kurulum ve montaj gerektirmez
  •  Uzmanlık gerektirmez
  •  Modülerdir
  •  Özelleştirilebilir
  •  İlk ve tek komple yönetim ve takip sistemidir
  •  PR faaliyetlerini yürüten tek sistemdir
  •  Platform bağımsızdır
  •  Donanım bağımsızdır
  •  Tek yönlü değil çok yönlü fayda sağlamak üzere planlanmıştır
  •  Büyük yatırım maliyetlerine ihtiyaç yoktur
  •  Aylık/Yıllık kiralama sistemi üzerine kurulmuştur
  •  İşletmeler ve müşterileri arasında sürekli bağ oluşturur
  •  Organik bir sadakat uygulamasıdır

PAZARDAKİ RİSKLER NELERDİR?
Büyük oyunculara karşı yeni bir girişim olması dışında bir risk öngörülmemektedir. Büyük oyuncuların iş akışlarından dolayı yaşadıkları teknik destek ve servis hantallığı avantaj dahi sayılabilecektir.

MODÜLLER NELERDİR?

  •  Akıllı telefonlar için mobil uygulama
  •  Mobil garson çağrı modülü
  •  Dijital mönü modülü
  •  Müşteri sipariş modülü
  •  10 dakika modülü
  •  Anket modülü
  •  Garson sipariş modülü
  •  Sipariş takip modülü
  •  Kasa modülü
  •  Online ödeme modülü
  •  Cost kontrol modülü
  •  Stok kontrol modülü
  •  Uzaktan yönetim modülü
  •  Raporlama modülü
  •  PR modülü
  •  Paket sipariş modülü
  •  Paket servis ve takip modülü
  •  Vale modülü
  •  Rezervasyon modülü
  •  Ön muhasebe modülü
  •  Entegrasyon modülü
  •  Web servis modülü


AKILLI TELEFONLAR İÇİN MOBİL UYGULAMA MODÜLÜ
Son kullanıcılarımız olan müşteriler için geliştirilecek olan bu modül üç platformda da (android/ios/win) marketler üzerinden indirilerek aktive edilecektir. İlk indirildiğinde sadece ziyaret edilen işletmedeki mobil garson çağrı modülünü ve paket sipariş modülünü kullanmaya imkan verecek olan modül daha sonra kullanıcının oluşturduğu profil üzerinden belirli kriterler oluştuktan sonra aktif hale gelecek, dijital mönü, müşteri sipariş modülü ve online ödeme modülü gibi ileri seviye modülleri kullanma olanağı sunacaktır. Anket modülü onaylı her siparişten sonra tek defa aktif olacak ve anket tamamlandıktan sonra yeni onaylı siparişe kadar deaktif konumda olacaktır.


MOBİL GARSON ÇAĞRI MODÜLÜ
Son yıllarda işletmeler tarafından yoğun olarak kullanılmaya başlansa da teknolojinin çok çok gerisinde kalan ve elektronik iki kartın telsiz frekansları üzerinden haberleşmesi ile hizmet veren garson çağrı butonlarının yerine çok hızlı bir şekilde geçeceği öngörülen modüldür. Bu modülde mobil uygulamayı indiren son kullanıcının işletmedeki özel kodları uygulama içerisinden tanıtarak hangi işletmemizde ve ilgili işletmemizin hangi masasında bulunduğuna dair sistem kaydını gerçekleştiren güvenlik adımından sonra işletmeden;

  •  Servis
  •  Hesap
  •  Özel istek taleplerini ve aldığı bu hizmetleri değerlendireceği mini anket uygulamasını kullanabilecektir.


DİJİTAL MÖNÜ MODÜLÜ
İşletmelerde alışılagelmiş kağıt mönülerin yerine kullanılacak olan dijital mönü modülü, dünya genelinde yemek kültürünün geliştiği işletmelerde kullanılıyor olsa da ülkemizde gerek yüksek maliyetleri gerekse Türkiye için özelleştirilebilir esnek bir yapıları olmadığından dolayı belli başlı işletmeler hariç tercih edilmemektedir. 10 dilde programlanması planlanan dijital mönü modülü işletme tarafından yönetilebilir her üç platformda da kolayca çalışabilir şekilde hazırlanması öngörülmektedir. İşletmenin mönüsünün sergilenmesinden ziyade çapraz promosyonlar, kalori bilgileri, hazırlanışı, içeriği, içerdiği potansiyel alerjenler ve hazırlanma süresi gibi önemli detayların belirtilebilmesi açısından piyasadaki rakip uygulamalar arasından fark yaratarak yükseleceği öngörülmektedir.


MÜŞTERİ SİPARİŞ MODÜLÜ
Son kullanıcıların mobil uygulama üzerinde oluşturdukları profil ile yerine getirdikleri belirli kriterler ardından kullanımlarına açılacak olan modüllerin ilki olan müşteri sipariş modülü masadan kalkmadan ya da garsona ihtiyaç duymadan self servis mantığının geliştirilmesi ve al-a cart sistemi ile birleştirilmesi sonucu ortaya çıkan sipariş verme modülüdür. Bu modüle entegre edilebilecek olan donanımlarla self servis hizmet vermekte olan fastfood restaurantlar da hedef müşteri kitlemize dahil olmaktadır.

10 DAKİKA MODÜLÜ
Son kullanıcıların mobil uygulama üzerinde oluşturdukları profil ile yerine getirdikleri belirli kriterler ardından kullanımlarına açılacak olan modüllerden olan 10 dakika modülü daha önce ilgili işletmede hesap ödemiş ve işletme tarafından karalisteye alınmamış kullanıcılar tarafından kullanılabilecek modüllerden bir tanesidir. Yoğun saatlerde (öğle tatili-iş çıkışı vb.) henüz işletmeye gitmeden ve gittiğinde siparişin hazırlanması için bekleyeceği süreyi kısaltmak için planlanmış olan bu modül ile son kullanıcı mobil uygulama üzerinden 10 dakikaya kadar işletmeye ulaşacağını ve siparişini bildiren bir seçim ekranı ile karşılaşacaktır. Bu ekran işletme tarafından bu sürede sipariş edilebilecek olan özelleştirilmiş bir mönü ile GPS modülü içermektedir.


ANKET MODÜLÜ
Son kullanıcıların mobil uygulama üzerinde oluşturdukları profil ile aldıkları hizmet ve ürünleri değerlendirdikleri, detaylı anket bölümdür. İşletme hakkında geri dönüşleri, hizmet kalitesini vb raporları işletme yetkilisinin ve sistem yöneticilerinin alabildiği sistemin sürdürülebilirliğini sağlayan en önemli modüllerden bir tanesidir. Burada bulunan yorumlar editöryel onaydan geçtikten sonra tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek, kullanıcılar için seçim kriterlerinden bir tanesi olacaktır.


GARSON SİPARİŞ MODÜLÜ
İşletme personelinin kullanacağı mobil uygulama modülüdür. Alınan garson çağrı taleplerinin yanıtlanacağı ve bu çağrılar sonucunda siparişlerin kaydının yapılacağı modüldür. Sipariş takip modülünden gelen sipariş hazır vb bildirimlerin de bu modülde görüntülenmesi öngörülmektedir.

SİPARİŞ TAKİP MODÜLÜ
Son kullanıcıların ve/veya işletme personelinin sipariş takip modülüne aktardığı siparişlerin son durumlarını, takip ve raporlamalarının yapıldığı modüldür. Bu modülü basit bir örnekle açıklayacak olursak, hazırlanmış olan siparişin hazır olduğu bilgisi son kullanıcıya ve/veya işletme personeline anlık bildirim ile veya raporlama sayfası ile bildirileceği modüldür.


KASA MODÜLÜ
Tüm para akışının kontrolünün, hesap, ödeme, cariye aktarma vb işlemlerin yapıldığı modüldür.


ON-LINE ÖDEME MODÜLÜ
Son kullanıcıların mobil uygulama üzerinde oluşturdukları profil ile yerine getirdikleri belirli kriterler ardından kullanımlarına açılacak olan modüllerden olan on-line ödeme modülü, paket siparişte tahsilat ve işletme içerisinde ise son kullanıcı masadan kalkmadan veya garson aracılığıyla fiziksel pos cihazlarını talep etmeden uygulama içerisine entegre edilmiş olan ödeme sistemi aracılığıyla kendi banka kartı, kredi kartı, ön ödemeli kartlar, yemek çekleri veya hediye kuponları aracılığıyla ödemesini gerçekleştirebileceği modüldür. Bu modül ile ilgili olarak Gelir İdaresi Başkanlığından görüş talep edilecektir.

COST KONTROL MODÜLÜ
Genel olarak cost kontrol olarak adlandırılmış olan fakat asıl işlevi maliyet muhasebesinin iç kayıtlarını düzenlemek olan bu modül işletmede yetkilendirilmiş personel tarafından özelleştirilecek kullanım miktarları sayesinde hazırlanan sipariş sırasında kullanılan özkaynaklar ve malzemelerin maliyetlerinin hesaplanmasını ve raporlanmasını sağlayacak olan gelişmiş modüldür.


STOK KONTROL MODÜLÜ
Bir üst maddede açıklanmış olan cost kontrol modülü ve sipariş kontrol modülü ile entegre olarak çalışacak olan bu modül işletmelerin stokları üzerinde tam kontrolünü sağlamayı amaçlamaktadır. Doğru veritabanı bağlantıları ile özel bir desteğe ve müdahaleye ihtiyaç duymadan doğru stok raporlarının hazırlanmasını sağlayacak olan modüldür.


UZAKTAN YÖNETİM MODÜLÜ
Çok şubeli işletmeler için geliştirilecek olan bu modül ile, işletme yöneticisinin yer ve zaman bağımsız olarak tüm şubelerde olan anlık işlemleri izleyebileceği modüldür. Özelleştirilebilir ve çeşitli donanımlarla entegre edilebilir modüllerdendir.


RAPORLAMA MODÜLÜ
Anlık olarak, geçmişe dönük, dönemsel veya verilere dayalı tahminler sayesinde gelecek döneme ait olası verilerin hem tablolar hemde grafikler şeklinde raporlandığı gelişmiş modüldür.

PR MODÜLÜ
Pazarlama ve reklam faaliyetlerinin BULUTPOS üzerinde yönetildiği fayda/maliyet istatistikleri ve raporlarının bulunduğu modüldür. Bu modül ile müşteri sadakat yönetimi, baz özelliklerle müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), çapraz promosyonlar, reklam verme, gösterim sayısı vb. İşlemler ve raporlamalar yönetilebilmektedir.


PAKET SİPARİŞ MODÜLÜ
Paket sipariş ve adrese teslim yapan kayıtlı işletmelerin ve özelleştirilmiş mönülerinin listeleneceği son kullanıcıların uygulama içerisinden erişebilecekleri sipariş modülüdür.


PAKET SİPARİŞ TAKİP MODÜLÜ
Paket sipariş modülü üzerinden işletmeye gelen siparişlerin sevk ve yönetimini sağlayacka olan bu modül standart sipariş takip modülü ile entegre çalışacaktır. Sipariş takip modülüne aktarılan her sipariş standart prosedür uygulanarak üretilecek ve hazır olduğunda bildirim tekrar paket sipariş takip modülüne geri dönecektir. Halihazırda farklı firmalardan paket sipariş sözleşmesi bulunan ve yüksek komisyon ödeyen işletmelerin BULUTPOS sistemini kullanmaları için potansiyel bir pazarlama preparatıdır. Aylık sabit bir ücretle servis sınırları içerisinde bulunan sadık müşterilere ulaşma şansı bu modül ile sunulmaktadır.

VALE MODÜLÜ
Vale hizmetini işletme içerisinde ya da dışarıdan anlaştığı firmalar aracılığıyla veren işletmeler için sunulmuş olan üst sınıf modüllerden bir tanesidir. Vale modülü ile işletmeden çıkmak üzere olan son kullanıcı valeye bildirimde bulunarak çıkış yaptığı anda beklemeden aracını teslim alabilecek ya da aracının istediği bir adrese teslim edilmesini sağlayabilecektir.


REZERVASYON MODÜLÜ
Son kullanıcılarımız tarafından ileri zaman dilimleri için rezervasyon kabul eden kayıtlı işletmelerimize rezervasyon yapabilmelerini sağlayan modüldür. Diğer benzer modüller gibi yapay zeka ile çalışan bu modülde son kullanıcının yerini belirleyerek rezervasyon yaptığında işletmeye ulaşabileceği en kısa süreyi hesaplayarak öncesindeki bir saat diliminde işletmede olup olamayacağını belirleyecek ve doğru rezervasyon saati önerecektir. Son kullanıcı daha erken bir saat belirlemiş ise işletme onayının ardından rezervasyon kabul edilecektir.


ÖN MUHASEBE MODÜLÜ
Açıklanan tüm modüllerle entegre olarak çalışacak olan ön muhasebe modülü, bilinen ve kabul görmüş paket programlar gibi cari, stok, gelir-gider ve kasa hesaplarının düzenli ve koordineli şekilde yürütülebilmesini sağlayacaktır. Bu modülde özelleştirilebilir alanlar bulunmaktadır. Bu alanlar ile işletmenin ihtiyaç duymadığı ve/veya paket programların yapıları sebebiyle yapamadığı işlemlerin basit şekilde çözüme kavuşturulması amaçlanmaktadır.

ENTEGRASYON MODÜLÜ
Tamamen esnek ve geliştirilebilir bir sistem olan BULUTPOS’ un tüm elektronik sistemlerle, mikro kontrol üniteleriyle ve sensörler gibi veri alıcıları ve işleyicileri ile tam uyumlu çalışması için gerekli olan bağlantıları sağlayan modüldür. Opsiyonel bölümünde örneklenmiş olan ısı kontorl sensörlerinin sisteme entegre olabilmesi ve kontrol edilebilmesi için entegrasyon modülü kullanılmalıdır.


WEB SERVİS MODÜLÜ
Geliştiriciler için açık kaynaklı olarak sunulacak olan bu modül ile BULUTPOS sistemine modül geliştirmek isteyen, bağlantı kurarak farklı ihtiyaçları karşılayacak olan üçüncü parti geliştiriciler için hazırlanacak modüldür. İşletmesine özel uygulama geliştirmek isteyen bir kayıtlı işletmecimizde anlaşma sağladığı üçüncü parti geliştiriciye bu modülün erişim bilgilerini teslim ederek talep ettiği geliştirmeyi yaptırabilecektir.

OPSİYONLAR

  •  Dokunmatik ekranlar
  •  Personel takip sistemleri
  •  Fast food kontrol sistemleri
  •  Isı sensörleri
  •  Nem sensörleri
  •  Hareket algılayıcı sensörler
  •  Ağırlık sensörleri
  •  Koku sensörleri
  •  Duman sensörleri
  •  Kişi sayım uygulamaları
  •  Yoğunluk veri sensörleri
  •  Gürültü ölçüm sensörleri
  •  Gaz sensörleri
  •  Geliştirilmekte olan diğer sensörler



BULUTPOS tam olarak mobil cihazlar üzerinden çalısacagından dolayı kullanıcıların kullanım alıskanlıklarını degistirmeden kolaylıkla adapte olabilecekleri, yeni kullanıcıların ise hicbir zorluk yasamadan kullanımını ogrenebilecekleri mobil arayüzler ticari basarıda yuksek onem arzetmektedir.

Bizi Arayın +90 2323320456

Bizi Arayın +90 2323320456

İzmir Bilimpark - Menderes
+90 2323320456
+90 2323320456
hello@prizmanet.com.tr

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Sitede kullanılan görsel ve metin içeriklere ait haklar saklıdır.

PrizmaNET Teknoloji

E-BÜLTEN ABONELİĞİ